artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ngamen 9 (budhal nyambut gawe) – eny sagita lyrics

Loading...

pak’e kulo pamit budhal nyambut gawe
kulo nyuwun dungo restune
mbok’e kulo petuk karo cowok kae
ngguyang-ngguyu mesam-mesem nyaw-ng aku

pak’e pak’e mbok’e nanging kulo ra kesusu nggugu
nggugu karepe nafsu

kulo budhal nyambut gawe mugo lancar rejekine
mugo-mugo biso mbangun omah gede
kulo budhal nyambut gawe mugo lancar rejekine
mugo-mugo biso nyaur utange

telung taun aku kerjo nang restoran
saben bengi aku golek duit ceperan
k-mpul bareng ngamen bareng cah proyekan
sing penting kenek nggo tuku jajan cemilan

muleh ngamen kabeh podo cecangkrukan
ndek pinggir dalan karo gitaran
ngguyang-ngguyu nyaw-ng bocah pacaran
karepe yo pengen nduwe gandengan

pak’e kulo pamit budhal nyambut gawe
kulo nyuwun dungo restune
mbok’e kulo petuk karo cowok kae
ngguyang-ngguyu mesam-mesem nyaw-ng aku

pak’e pak’e mbok’e nanging kulo ra kesusu nggugu
nggugu karepe nafsu

kulo budhal nyambut gawe mugo lancar rejekine
mugo-mugo biso mbangun omah gede
kulo budhal nyambut gawe mugo lancar rejekine
mugo-mugo biso nyaur utange

telung taun aku kerjo nang restoran
saben bengi aku golek duit ceperan
k-mpul bareng ngamen bareng cah proyekan
sing penting kenek nggo tuku jajan cemilan

muleh ngamen kabeh podo cecangkrukan
ndek pinggir dalan karo gitaran
ngguyang-ngguyu nyaw-ng bocah pacaran
karepe yo pengen nduwe gandengan

- all song lyrics by eny sagita