artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

kaleungitan cinta anjeun – darso lyrics

teuing sakur rarasan
teuing saking timuruan
anjeun asa bararenteun

aya naon ari anjeun

keureuteugna ieu hate
ngaharewos ngabejaan
curiga ngan kapikiran
aya nanaon didiri anjeun

ning kabuktian
ning kanyataan
aya godaan
ninggang cinta urang

hate anjeun nyimpeun cinta lian
nu ngaruntagkeun
cinta urang duaan

cinta anjeun aduh kabagi bagi
sak-maha sesa cinta nu abdi

raweuyna kameulang
reumbeuyna hariw-ng
kaleungitan cinta anjeu . . .

keureuteugna ieu hate
ngaharewos ngabejaan
curiga ngan kapikiran
aya nanaon didiri anjeun

ning kabuktian
ning kanyataan
aya godaan
ninggang cinta urang

hate anjeun nyimpeun cinta lian
nu ngaruntagkeun
cinta urang duaan

cinta anjeun aduh kabagi bagi
sak-maha sesa cinta nu abdi

raweuhna kameulang
reumeuyna hariw-ng
kaleungitan cinta anjeun . . .

hate anjeun nyimpeun cinta lian
nu ngaruntagkeun
cinta urang duaan

cinta anjeun aduh kabagi bagi
sak-maha sesa cinta nu abdi

raweuyna kameulang
reumbeuyna hariw-ng
kaleungitan cinta anjeun . .

kaleungitan diri anjeun . .

- all song lyrics by darso